HP Indigo SmartStream Mosaic

Geen dertien in een dozijn of designs die al vooraf klaar staan. Maar elk ontwerp custom made en dus speciaal voor jou op maat gemaakt! Dat kan door de Mosaic technologie van de HP SmartStream Designer

Wat is dat?

Het is een functie van onze nieuwe HP indigo Digitale pers, die het mogelijk maakt om duizenden, of zelfs miljoenen unieke ontwerpen te maken op basis van een beperkt aantal originele ontwerpen. Dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar geloof me, het is allesbehalve dat.

mosaic 3

Als je nu denkt dat dit alleen voor de grote merken mogelijk is, dan heb je het mis. Klanten over de hele wereld maken gebruik van Mosaic om een unieke gebruikerservaring te creƫren, denk hierbij aan unieke labels, covers, kaften, verpakkingen, promotionele artikelen en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Mosaic gebruikt een vector PDF-bestand als input. Het genereert vervolgens een groot aantal variaties door willekeurig het bestand automatisch te roteren, te schalen of in te zoomen. Zo ontstaan de miljoenen unieke ontwerpen.

Tip: Het originele ontwerp moet complex zijn, met veel detail en kleur. Hoe complexer er kleurrijker het originele bestand, hoe mooier de resultaten.

Bel vandaag nog met vanEngelen Communicatie om jouw volgende project met HP Mosaic te plannen!

Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring
Sluiten