BronxFashion 1 BronxFashion 2

BRONX

Portfolio

Voor de campagne Autumn / winter 2018-2019 hebben wij de portfolio van BRONX digitaal gedrukt. In zowel een Engelse als een Duitse versie, om zo een kijkje achter de schermen te krijgen.

Het is een 32 pagina tellende A5 portfolio geworden, gedrukt in full colour. Gerild, gebrocheerd met twee nietjes op de rug.

Zo kom je professioneel voor de dag bij je (potentiële) klanten en relaties.

Professioneel je portfolio printen en inbinden

Je portfolio is hét visitekaartje van jouw werk, het moet er representatief uitzien. Kies bijvoorbeeld voor een portfolio in boekvorm. Leuk om te laten zien en om samen met je klanten door te bladeren.

Voor een meer exclusieve uitstraling kan je kiezen voor de lay-flat , waarbij pagina vullende afbeeldingen naadloos doorlopen over twee pagina's.

Bronx

BRONX is al meer dan 125 jaar een familiebedrijf, dat bekend staat om hun uitgesproken, trendy collectie schoenen van hoogwaardige kwaliteit. De schoenen zijn te koop bij diverse winkels en webshops zoals Wehkamp.nl en O'Moda. Maar worden ook verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd. Daarbij voorzien ze grote en toonaangevende labels ook van hun eigen private label schoenencollectie, wereldwijd.

Bij Bronx Fashion houden ze van schoenen.

Bekijk meer projecten over reclame- / promotiedrukwerk

Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring
Sluiten