DDW18

Dutch Design Week

Verschillende drukkerijen uit het hele land hebben ansichtkaarten ontworpen die allemaal op een bijzondere manier zijn vervaardigd.
Tijdens Print Pakt Live kunnen bezoekers de kaarten gratis meenemen en dankzij de sponsoring door PostNL tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven gratis wereldwijd versturen.

Deze actie is bedoeld als inspiratiebron, waarmee ontwerpers op nieuwe idee├źn worden gebracht over grafische mogelijkheden.

Ons Ontwerp

Speciaal voor dit evenement hebben wij voor Groels\ print media people een mooie ansichtkaart ontworpen met grafische hoogstandjes.

De DDW ansichtkaart is opgebouwd uit 4 verschillende lagen, het is de zo genoemde Sandwichcard.

  1. De eerste laag papier is wit,
  2. De tweede (tussen)laag is kraftpapier,
  3. De derde (tussen)laag is groen papier
  4. De vierde laag, tevens de achterkant, is ook kraftpapier.

Door middel van laser-stansen hebben we de afbeelding opgebouwd, waarbij elke (tussen)laag zichtbaar is. Hierdoor ontstaat er een dieptewerking, wat een bijzonder effect geeft.

Door de kaart op deze wijze op te bouwen wordt er nauwelijks inkt gebruikt. De achterkant van de kaart wordt digitaal gedrukt in full colour EN witte inkt, waardoor de kleuren er mooi uitkomen.

Milieuvriendelijk

Omdat we nagedacht hebben over de nieuwste druktechnieken, materialen en mogelijkheden is onze ansichtkaart zeer milieuvriendelijk geproduceerd.

Tot en met 28 oktober kan deze kaart met ons ontwerp GRATIS verstuurd worden op de Dutch Design Week aan een geliefde, een relatie of een ver familielid. Je mag onze kaart ook meenemen ter inspiratie.

Kaart van de dag

Afgelopen weekend was de populairste kaart van de dag, de ansichtkaart van Groels\ print media people. We zijn hier dan ook zeer trots op.

Bekijk meer projecten over creatie

Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring
Sluiten