Wat is het doel van jouw website? Wie is jouw doelgroep? Een effectieve website begint met het stellen van heel veel vragen. En dan pakken we door. Van wireframe naar design. Van webteksten naar de technische realisatie. Het resultaat? Een website die jouw doelgroep raakt!

Frankrijker webshop scherm 1

P. de Frankrijker en Zonen B.V.

P. de Frankrijker en Zonen B.V. is een echte specialist in bomen en planten Een gerenommeerd exportbedrijf in Boskoop, die uitsluitend levert aan tuincentra-ketens, kwekers en hoveniers van onder meer heesters, rododendron, vaste planten en veel meer.
De bestaande webshop sloot niet langer aan op de behoeften van de moderne klant en bij de manier waarop deze zich tegenwoordig oriënteert en tot aankoop overgaat.

De belangrijkste aandachtspunten voor het nieuwe ontwerp waren: een gebruiksvriendelijke webshop én de bezoekers aanzetten tot aankoop;
Het is een rustig ontwerp geworden met een betere navigatie zodat producten nu meer tot hun recht komen.

Responsive
Uiteraard is de website ook responsive dat wil zeggen dat de webshop is ingericht voor optimaal gebruik op desktop, tablet en mobiel, zodat shoppen vanuit de luie stoel ook makkelijk is. En beveiligd met een SSL certificaat.

Het orderproces heeft een prominente plaats gekregen in de webshop waardoor je als ingelogde klant altijd inzicht hebt in de winkelwagen en orderstatus. Bestaande klanten kunnen hun orderhistorie opvragen en deze als nieuwe order herplaatsen.

Producten toevoegen:
Ook is er aandacht besteed om gemakkelijk veel producten toe te voegen aan de webshop. Product voor product aanmaken is een tijdrovende klus, vooral als het gaat om meer dan 8.000 producten.
Om die reden is er de mogelijkheid om veel producten te importeren door middel van een Excel of csv bestand. Dit bestand moet wel voldoen aan een vaste structuur. Waardoor het importeren automatisch gaat nadat het proces is gestart.

Meerdere talen:
Behalve Nederland zijn Denemarken, Zweden, Finland, Engeland en Duitsland belangrijke afzetmarkten voor P. de Frankrijker en Zonen B.V. De webshop is daarom beschikbaar in al deze talen. De webshop wordt automatisch naar de juiste taal geredirect, aan de hand van de ingestelde taal van de browser. Iemand uit Noorwegen komt dus automatisch op de Noorse versie uit. Iemand uit een ander land dan wat beschikbaar is komt automatisch op de Engelse versie terecht.
Ook alle berichten, zoals de orderbevestiging, worden verzonden in de gekozen taal van de gebruiker.
Op deze manier is het nog eenvoudiger voor de klant om te bestellen in de webwinkel.

Bekijk meer projecten over website

Alle projecten van website bekijken

Inspiratie

Een nieuwe website? De vragen die gesteld moeten worden.

06/11


Er komt veel kijken bij het bouwen van een nieuwe website. Om de website vanaf het begin op de wensen van de klant te ku...

SPAM, hoe kom je er vanaf?

10/08

Sinds het moment dat het mogelijk is om contact op te nemen via een website gebruiken spammers de contactmogelijkheid om...

Leveranciersselectie voor je nieuwe website: Waarop moet je letten?

15/06

Je website is toe aan een facelift. De uitstraling is niet meer van deze tijd, de informatie niet meer actueel en je heb...

Jouw experts

Sjaak van Berkel grafisch vormgever
Sjaak_CVT2645gesoft-LR
Jozua Ralahalu projectmanager
Jozua_CVT2652gesoft-LR
Cees Verduin commercieel manager
Cees_CVT2648gesoft-LR
Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring
Sluiten