Webdesign Den Bosch | Jouw website Responsive - Creatief - Betaalbaar

Jouw website is meer dan een bedrijfspresentatie op internet! vanEngelen verzorgt volledige website-trajecten, van webdesign en webteksten tot en met het bouwen in de meest moderne technieken. Vanaf de start van het project stellen we je heel veel vragen. Zo zoomen we onder andere in op:

  • Wat is het doel van de website?
  • Wat is de rol van internet in jouw totale communicatie?
  • Op welke zoekwoorden wil je vindbaar zijn?
  • Wat en hoe vaak wil je monitoren?
    Natuurlijk is zoekmachine-optimalisatie (SEO) een standaardonderwerp bij de briefing van jouw website!

Gerealiseerd webdesign Den Bosch - inclusief webbouw en zoekmachine-optimalisatie

Stap voor stap naar een responsive website!

Laat je door vanEngelen je website realiseren? Dan doorlopen we samen een aantal belangrijke stappen. Iedere keer zetten we een stap in de juiste richting. Hieronder zetten we onze stappen voor je op een rij:

Stap 1 We inventariseren uitgebreid de wensen en eisen voor de nieuwe website.
Stap 2 We maken (samen) een sitemap. In de sitemap beschrijven we de nieuwe structuur, functionaliteiten en pagina's van de website.
Stap 3 We maken een wireframe. In een wireframe schetsen we 'het frame' van je website. In deze fase kijken we nog niet naar het design.
Stap 4 In deze fase starten we met webdesign. We gaan aan de slag met het ontwerp van de homepage en andere pagina's.
Stap 5 We bouwen je website.

Webscan
Een webscan van jouw huidige website kan een onderdeel zijn van het traject. We analyseren onder andere het zoekgedrag van de doelgroep en de vindbaarheid van de website op zoekwoorden.

Ben je op zoek naar een communicatiebureau, gespecialiseerd in webdesign, voor jouw website in Den Bosch? Bekijk dan meer van ons werk.

Bedrijfsfotografie
Bij communicatiebureau vanEngelen weten we als geen ander wat bedrijfsfotografie kan doen voor je website! Onze fotograaf helpt je zowel op locatie als in onze eigen fotostudio in Waalwijk.

Mooie beelden zeggen meer dan duizend woorden. Juist op je website! Onze fotograaf heeft jarenlange ervaring in het vastleggen van beelden die hét verschil maken. Hij heeft oog voor details en brengt zo belangrijke elementen van jouw product, dienst of bedrijf in beeld.

Voorwaarden Disclaimer Privacyverklaring
Sluiten